Йонас Карписало направи 33 спасявания за успеха на Кълъмбъс с

...
Йонас Карписало направи 33 спасявания за успеха на Кълъмбъс с
Коментари Харесай

Кълъмбъс се наложи над Торонто и ще срещне Тампа Бей в НХЛ

Йонас Карписало направи 33 спасявания за триумфа на Кълъмбъс с 3:0 против Торонто в дуел от квалификациите в Източната конференция на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада. Блу Джакетс завоюва серията с 3:2 триумфа и се класира за плейофите за " Купа Стенли ".

Кълъмбъс ще се изправи в дуел с Тампа Бей, в който се играе до четири победи. Зак Веренски, Лиъм Фоуди и Ник Фолино се разписаха в интерес на спечелилите.

Денис Гурянов осъществя решителната дузпа при триумфа на Далас с 2:1 над Сейнт Луис след дузпи в среща от шампионата за систематизиране на местата от първо до четвърто в Западната конференция. Блус приключва на третото място, с цел да срещне Калгари в първия кръг от директните елиминации.

Сейнт Луис остана на четвърта позиция и ще премери сили с Ванкувър в плейофите.

В третия интервал Джо Павелски се разписа в интерес на Далас, с цел да докара срещата до продължение, а преди този момент, в първата част, Робърт Томас даде задатък за Сейнт Луис.

Вашингтон се наложи с 2:1 над Бостън и заема трето място в Източната конференция на НХЛ. Бостън остана на четвъртата позиция в класирането.

Столичани ще играят против Ню Йорк Айлендърс в плейофите, до момента в който Бостън се изправи против Каролина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР