Йона Матев е предаден на съд за това,че на 2

...
Йона Матев е предаден на съд за това,че на 2
Коментари Харесай

Съобщиха Току-Що! Ето Какво Се Случва С Обвиняемия За Убийството На Георги Йоан Матев!

Йона Матев е предаден на съд за това,че на 2 юни 2015г. в 11.43 ч. в град София, в парк,,Борисова градина ”, като малолетен, само че като е могъл да схваща свойството и смисъла на действието и да управлява постъпките си съзнателно е умъртвил малолетния Г. И. като му нанесъл един удар с нож.

В резултата на това били наранени витално значими органи и настъпила солидна кръвозагуба, довела до гибелта на потърпевшия.

Деянието е квалифицирано като осъществено „ по изключително непосилен метод “, защото след приемане на пострадването досега, в който се развила острата кръвозагуба и потърпевшият изпаднал в безсъзнание /поради обезкървяването на мозъчните структури/, той изпитвал обилни по интензитет болки и е могъл прочувствено да осъзнае протичащото се с него.

В деня на закононарушението обвиненият Матев забелязал потърпевшия Г.И. инцидентно на скамейка в „ Борисовата градина “. Въпреки, че двете момчета не се познавали преди този момент у Матев се оформил предумисъл да нападне потърпевшия.

Нанесъл му един удар с нож, който всекидневно носел в себе си. В хода на следствието оръжието на закононарушението е открито наоколо до местопроизшествието. След това избягал от местопроизшествието и напълно трансформирал външния си тип, навиците си и обществените си контакти.

Ако бъде приет за отговорен Матев би могъл да получи наказване „ отнемане от независимост “ от 5 до 12 години. Размерът на наказването е съгласуван с събитието, че деецът е бил малолетен все още на осъществяване на действието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР