Йогалатес е уникално съчетание на две изключително полезни практики -

...
Йогалатес е уникално съчетание на две изключително полезни практики -
Коментари Харесай

Тренирай с Радина Кърджилова: йогалатес за тонус на цялото тяло

Йогалатес е неповторимо комбиниране на две извънредно потребни практики - йога и пилатес. Йогата е антична система за тялото и мозъка, която се концентрира върху управлението на дъха, гъвкавостта и съзнанието. Пилатесът, от своя страна, е интензивна форма на подготовка, ориентирана към силата, салдото и обезпечаването на тонус на цялото тяло. Когато комбинирате тези две практики в йогалатес, получавате изключителна форма на подготовка, която има безчет изгоди за вашето здраве и благоденствие. Днес дружно с МиаФит ви представяме една подготовка по йогалатес дружно с прелестната Радина Кърджилова.

Ето кои са някои от най-ефективните йогалатес извършения за красиво и изваяно тяло:

Коремни извършения / преси

Фоĸусират се върху усилването и тонизирането на ĸоремните мусĸули. Също по този начин спомагат за възстановяване на салдото и цялостната стойка на тялото.

Лакът към коляно

С това упражнение работите както върху коремните мускули, по този начин и върху силата на гърба и на ръцете. С него ще тонизирате цялата горна част на тялото.

 радина кърджилова MiaFit

Упражнения за бедра

С тези извършения ще работите върху бедрата и задната част на краката – зона, която постоянно е проблематична зона за нас, дамите. При осъществяването им е значимо да държим горната част на тялото постоянна и да се концентрираме върху придвижванията на краката. При Пилатес тренировките постоянно е значимо кичестото, а не количеството на упражненията.

Мост с един крайник: кръгове с опънатия крак; прегъване и разгъване; пружиниране на пета

Компилация от извършения за бедра, които изпълняваме с издигнат таз. Избягваме да натоварваме кръста и в случай че усетим дискомфорт или напрежение, прекратяваме и минаваме в детска поза.

 радина кърджилова MiaFit

Напади

Тук работим изцяло върху силата, гъвкавостта и стабилността на краката, бедрата и корема. Нападите укрепват мускулите и усъвършенстват салдото, като също по този начин подкрепят координацията и гъвкавостта на тялото.

Редовното упражняване на йогалатес ще ви тонизира и ще усъвършенства физическата ви форма като в това време няма да ви натовари ненужно. Ако изпълнявате вярно тези извършения, с времето тялото ви ще се отблагодари, ще избегнете травми или контузиите, които се появяват с напредването на възрастта. Йогалатес е прелестна предварителна защита на вдървеност и недоразвитост на мускулите за нас дамите. Винаги се доверявайте на професионални инструктори и изпълнявайте упражненията вярно. По този метод освен ще имате красиво и плътно тяло, само че и ще се чуствате уравновесени и спокойни.

Вижте и специфичното изявление на Радина Кърджилова:



В можете да откриете огромно многообразие от Пилатес и йогалатес тренировки от нашите инструктори. Можете да опитате гратис за 7 дни
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР