Йоанна безспорно се нарежда сред най-силните и способни участници в

...
Йоанна безспорно се нарежда сред най-силните и способни участници в
Коментари Харесай

Йоанна от "Игри на волята" за отношенията с Боби, Милен, сестра си и кои са фаворитите ѝ

Йоанна несъмнено се подрежда измежду най-силните и способни участници в " Игри на волята " по NOVA, както и един от сериозните кандидати за победа в предаването. Тепърва ще разберем дали ще откри място на финалите, само че към този момент няколко месеца демонстрира, че въпреки и доста млада (само на 22), не отстъпва по нищо на по-възрастните участници в предаването.

В ново видео, на което дава отговор на въпроси от почитатели на шоуто, тя споделя за себе си, че в случай че е можела да избира в кое племе да бъде още през цялото време, отново би избрала да бъде при Ловците. " Това племе беше на комплексното. Имаше човек за безусловно всяка роля и това бе част от повода да бъдем толкоз мощни ", само че не отхвърля, че би се чувствала сносно и при Жътварите от обществена позиция. 

Виж още:

Йоанна споделя, че " Игри на волята " несъмнено са я трансформирали. Научила е доста неща за себе си, които евентуално е щяла още веднъж да разбере, само че на по-късен стадий от живота, само че " поради наситеността на прекарванията и всички хора, с които се сблъскваш по време на Игрите, средата, в която си подложен, да разчиташ единствено на себе си и всички компликации по пътя ", както сама Йоанна споделя, са несъмнено все неща, които ти повлияват по един или различен метод.

Чаровната Йоанна споделя, че е била близка с Боби първоначално, когато той е станал участник (той влезе в играта на по-късен етап), само че в един миг са се раздалечили, както се видя в поседните епизоди. Борислав даже назова Йоанна " Кума Лиса ". В тази игра обаче настъпват всевъзможни обрати и по този начин Йоанна споделя, че е почнала да си става по-близка с Милен. " Намирахме доста общ език на разнообразни тематики, в това число за неща отвън живота ", споделя още във видеото Йоанна. 

" Той е на различен стадий от живота си, има семейство и деца, а аз съм доста по-малка, само че обичах да си приказвам с него. Вижданията му за фамилията, за бъдещето ми влияеха доста позитивно ". След края на предаването, Йоанна показа, че не поддържа връзки с хора, с които са имали някакви огромни разлики или спречквания, само че няма нищо срещу нито един от участниците. " Нямам неприятни усеща към никого, искам им всичко най-хубаво единствено ".

Виж още:

Тя споделя, че въпреки всичко има своите любимци. От мъжете уточни Милен, Вайс и Любо. За дамите споделя, че за нея персонално е било значимо да има мощни дами този сезон, тъй като постоянно се счита, че те не са задоволително мощни, нямат задоволително качества, тъй като физическата им мощ не е като на мъжете.

" Има качества, с които дамите превъзхождат мъжете и противоположното ". Все отново едни от най-силните дами за Йоанна са Джери, Екатерина, Сузи също, въпреки тя да не е участник към този момент. 

Виж още:

За сестра си споделя, че са доста разнообразни и като хора, и като играчи. " Смятам, че на моменти и двете отнасяхме нагативизми от страна на другите участници, тъй като сме дружно в играта. На мен ми беше доста мъчно в един миг. В началото за мен играта беше просто един обществен опит. Аз не съм там, с цел да завържа другарства. В началото не ме интересуваще мнението им, само че с времето това несъмнено се промени. Аз сътворих връзка с тези хора, с огромна част от тях съм била доста същинска ", споделя Йоанна и добавя, че просто тяхното мнение несъмнено ѝ се е отразявало. 

За по-любопитните Йоанна отговори и на друго питане: Имало ли е телефони в резиденцията? Тя изрично отхвърли това. " Не сме имали безусловно никаква връзка с външния свят. Не знаехме какво се случва, нямахме визия какво става с пандемията, нито за митингите. Нямахме връзка с околните си. Пълна изолираност и това беше тежко тестване за мен ", показа още Йоанна.

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/yoanna.lazarova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР