Йоана Буковска-Давидова успя да сбъдне една своя голяма мечта –

...
Йоана Буковска-Давидова успя да сбъдне една своя голяма мечта –
Коментари Харесай

Йоана Буковска се срещна с Лив Улман в Норвегия

Йоана Буковска-Давидова съумя да сбъдне една своя огромна фантазия – да се запознае със световноизвестната актриса Лив Улман, по чиято автобиографична книга сътвори своя пръв моноспектакъл „ Променяне “.

В момента българката е на театрално турне в Скандинавия, където е осъществила заветната среща с музата на Ингмар Бергман. Йоана качи в профила си във Facebook фотография с Лив и написа: „ Ето по какъв начин фантазиите ми стават действителност – довечера аз бях на спектакъл, на една от Величините в актуалното изкуство – спектакъла на Лив Улман в Драмен, Норвегия... Дали е съвпадане, че турнетата ни се засякоха?! “ 80-годишната легенда на киното и театъра е написала посвещение на нашата актриса, което гласи: „ Обичам теб и мен в Changing. Топла прегръдка. Лив. “ На сцената в Драмен Улман е показала моноспектакъл по своя живот, носещ заглавието „ Лив “.

В норвежката столица Осло, в Стокхолм в Швеция и в Копенхаген и Орхус в Дания тези дни Йоана Буковска-Давидова пък ще покаже своето уан уомън шоу по бестселъра на Лив Улман Changing. Представленията ще са на български с британски надписи.

„ Ще бъде извънредно прекарване за мен, в случай че някой ден се срещна с Лив Улман “, беше споделила Йоана в изявление за „ Монитор “ преди премиерата на своя план. Сега това към този момент е реалност и огромен шанс, защото по принцип Улман живее в Бостън и рядко гастролира в родината си.

Източник: Monitor
Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР