Yettel стартира продажбите на най-екологичния смартфон на NOKIA досега броени

...
Yettel стартира продажбите на най-екологичния смартфон на NOKIA досега броени
Коментари Харесай

Yettel стартира продажбите на най-екологичния смартфон на NOKIA досега

Yettel започва продажбите на най-екологичния смарт телефон на NOKIA до момента броени дни след международната му премиера. „ Зелената “ горделивост на марката – NOKIA X30 5G, е с корпус от 100% рециклиран алуминий и 65% рециклирана пластмаса, и идва в опаковка от рециклирани материали. Устойчивият уред към този момент е разполагаем в цялата комерсиална мрежа на Yettel и в онлайн магазина на оператора, където се предлага извънредно в комплект с безжичните слушалки Nokia TWS-821.

Поддръжката на екосъобразния телефон също изповядва полезностите на устойчивото развиване и е направена с мисъл за бъдещето. За да насърчи по-дългото прилагане на премиум телефона, производителят поема ангажимент за 3 актуализации на Android OS, 3 години месечни актуализации на сигурността и 3-годишна гаранция.

Но надалеч не всичко в този телефон е красива еко опаковка. Моделът идва с първокласна продуктивност и най-хубавото фотографско преживяване на NOKIA до този миг. 50-мегапикселовата PureView камера употребява оптична стабилизация на изображението и изкуствен интелект, с цел да снима зашеметяващи ултраширокоъгълни и ярки нощни фотоси. Комбинацията от датчици включва 50 MP главен, както и 13MP широкоъгълен, а селфи камерата е с 16 MP. Освен опцията до лещата да доближат 98% от светлината в нощен режим, има и алтернатива Dark Vision за извънредно тъмна среда, фабрично конфигурирано приложение GoPro Quik App, както и режим за статив. Камерата е предпазена с устойчивото на надраскване стъкло Corning Gorilla Glass с DX+, което пропуща 98% от цялата светлина до огромния датчик.

Моделът е извънредно тъничък – единствено 7,99 mm, прахоустойчив и със отбрана IP67, което разрешава да бъде потънал във вода до 1 метър за 30 минути. NOKIA X30 5G разполага с алтернатива за бързо зареждане с 33W и двудневен живот на 4200 mAh батерията. Тя е основана по този начин, че да резервира 80% от потенциала си след 800 цикъла на презареждане, което е еквивалентно на 4 години непрекъсната приложимост. Смартфонът е оборудван с Qualcomm Snapdragon 695 за усъвършенстване на капацитета на 5G. Съдържанието оживява на 6,43 ” FHD+ PureDisplay екран с бляскавост до 700 нита със съответствие на страните 20:9 и 90Hz периодичност на освежаване.

Всеки, поръчал NOKIA X30 5G от електронния магазин на оператора с проект Тотал Макс 55,99 и контракт за 2 години, ще го получи на цена от 679,99 в брой или на лизинг за 33,99 лева на месец за 24 месеца в комплект с безжичните слушалки Nokia TWS-821 до привършване на количествата.  

В красивите си и комфортни форми тези слушалки са цялостни с функционалности. Уникалният им светлинен пръстен служи като моден и внимателен знак за близките, че сега се реализира повикване. Двойният микрофон с технологията Qualcomm cVc понижава фоновия звук, до момента в който дизайнът за ухото усъвършенства шумоизолацията и предлага комфортно и несъмнено нагласяване. Слушалките обезпечават великолепно качество на звука до 45 часа с 10-милиметровите драйвери и кейса, който има алтернатива за активиране на безжично зареждане. Имат и IPX4 отбрана от влага и водни пръски.

Повече за промоционалната оферта на NOKIA X30 5G в комплект с безжични слушалки Nokia TWS-821 можете да откриете
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР