Yettel предоставя специална отстъпка от цената на избрани умни часовници

...
Yettel предоставя специална отстъпка от цената на избрани умни часовници
Коментари Харесай

Yettel дава 100 лв. отстъпка за смарт часовници с плановете Total Unlimited

Yettel дава специфична отстъпка от цената на определени умни часовници за всички, които се целят високо и търсят най-хубавата мрежа. Настоящите и нови клиенти на оператора могат да се възползват от -100 лева на разнородни смарт часовници при сключване на контракт с проект Total Unlimited за две години, а самата отстъпка може да бъде употребена до 3 месеца след подписването на контракта.

Благодарение на проектите Total Unlimited клиентите могат да разчитат на най-хубавата мрежа с 5 следващи Best in Test документа от umlaut, неограничени минути за диалози в България и роуминг в Европейски Съюз, както и с неограничените МВ в страната на скорости, започващи от 100 mbps за Total Unlimited 35.99 и достигащи до неограничена скорост при Total Unlimited 59.99.

Плановете включват МВ интернет в Европейски Съюз, минути за интернационалните диалози към зона Европейски Съюз, някои от тях разполагат с MB в зона Турция и Балкани, а с изключение на всичко друго,  потребителите ще могат да избират сред оферти с една, две или три цифрови услуги за 6 или 12 месеца, измежду които са HBO Max, Deezer, iZZi и други.

Заедно с подписването на нов контракт клиентите получават и опция за 100 лева отстъпка от цената смарт часовник, като тя важи в това число за известни модели на Apple, HUAWEI, SAMSUNG и още Garmin, TicWatch, Amazfit и Honor.

Сред моделите, които могат да бъдат взети със 100 лева отстъпка, са TicWatch Pro 3 Ultra LTE и SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro 45mm LTE с eSIM, GARMIN fēnix 7S Sapphire Solar Carbon Grey DLC, Apple Watch SE 44mm 2022. HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46mm Titanium Case with Titanium Strap и още доста други.

В благосъстоянието от предлагани умни часовници от Yettel има редица разнородни стилни модели, които са в положение да добавят и подобрят качеството на живота на всеки, който се цели в дейния метод на живот. Редица изследвания демонстрират, че умните часовници могат да подобрят физическата интензивност, като насърчават притежателите им да си слагат цели за придвижване и да наблюдават напредъка си. Смарт джаджите могат да оказват помощ и за следене на съня, дават потребна информация за ръководство на напрежението, сърдечния темп, насищането на О2 в кръвта и в същото време работят за възстановяване на менталното здраве на потребителя.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР