Yettel и CETIN България представиха пред бизнес клиенти новата си

...
Yettel и CETIN България представиха пред бизнес клиенти новата си
Коментари Харесай

Yettel и CETIN представиха мрежовата бизнес услуга от ново поколение SD-WAN

Yettel и CETIN България показаха пред бизнес клиенти новата си взаимна услуга SD-WAN. Модерното решение към този момент е налично за компании от цялата страна и предлага новаторски метод за ръководство и оптимизация на мрежите.

SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network) е технология, която трансформира метода, по който фирмите ръководят своите мрежи. За разлика от обичайните WAN решения, тя обезпечава централизирано ръководство и еластичност, като в същото време подсигурява сигурност и надеждност.

Всички услуги, които предлагаме на бизнеса, ги използваме и самите ние, с цел да може да подсигуряваме, че работят по най-ефективния метод. Например, посредством SD-WAN услугата ние свързваме несъмнено нашите магазини и корпоративни офиси с централата ни в София, като общият брой точки надвишава 200 ”, сподели Тихомир Баналиев, управител „ Бизнес решения “ в Yettel.

Той добавя, че „ свързаността е основна, с цел да може една организация да се възползва от своите конкурентни преимущества, да работи гладко и в сигурна бизнес среда “.

SD-WAN отговоря на всички тези условия “, добавя Баналиев.

Услугата е построена въз основата на водещата технология на Fortinet – световен водач в региона на киберсигурността и мрежовите решения. Fortinet SD-WAN комбинира напреднали функционалности за сигурност с дълбока SSL ревизия на пакети, антивирусни решения, система за попречване на прониквания (IPS) и пречистване на трафика.

По време на представянето се включиха и инженери от CETIN, които дадоха скъпи насоки и препоръки за това по какъв начин работи услугата.

CETIN разполага със личен център за наблюдаване на мрежата и предлага денонощен мониторинг и поддръжка. Огромен плюс е, че SD-WAN може да комбинира всеки тип съгласуваност с всеки снабдител. Интеграцията е безпроблемна, а надграждането става отдалечено ”, описа Вероника Гергинова, старши специалист „ Бизнес развиване “ в CETIN България.

SD-WAN дава опция на фирмите да приоритизират мрежовия трафик в действително време, избирайки най-хубавата налична връзка за оптимална продуктивност. Това значи, че без значение от местоположението на чиновници или офиси, мрежовата инфраструктура ще обезпечава постоянна и сигурна съгласуваност. За бизнеса това е изключително значимо в миг, когато работата от разстояние става все по-търсена.

Едно от забележителните преимущества на SD-WAN е лесното прибавяне на нови местоположения към съществуващата мрежа, без да се изискват комплицирани процедури. Това прави услугата извънредно подобаваща за бизнеси, които търсят освен бърза и надеждна съгласуваност, само че и еластичност при разгръщане.

По време на представянето бе подчертана и интеграцията на SD-WAN с аварийна 5G съгласуваност, предоставена от Yettel, която подсигурява непрекъсваемост на бизнес интервенциите даже при механически проблеми. С услугата компаниите получават освен постоянна мрежа, само че и доста по-ниски разноски за съгласуваност и ръководство. Сред огромните преимуществa на SD-WAN е и опцията за съчетание на разнообразни типове съгласуваност – от оптични нишки до LTE, което разрешава оптималната еластичност при избора на снабдители и ръководство на разноските.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР