Йетел България ще индексира месечните абонаменти спрямо официално обявения от

...
Йетел България ще индексира месечните абонаменти спрямо официално обявения от
Коментари Харесай

Yettel вдига цените на месечните абонаменти с 9.5%

" Йетел България " ще индексира месечните абонаменти по отношение на публично оповестения от Националния статистически институт средногодишен Индекс на потребителските цени за 2023 година, който е в размер на 9.5%, се споделя в известие на уеб страницата на компанията.
 
Индексацията ще бъде отразена във фактурите, издавани от 5 февруари 2024 година Цените на останалите услуги, употребени от потребителите, като интернет, телевизия, домакински телефон, проекти за хора с увреждания, лизингови вноски, остават същите. Няма да се индексират и контракти за мобилни услуги за частни клиенти, подписани след 05.11.2023 година
 
Миналата седмица и другите два мобилни оператора в България - А1 и " Виваком ", също обявиха такова желание. Абонатите на " Виваком " ще заплащат с 4.5% повече, в сравнение с предходната година, а в А1 още обмислят какъв ще е процентът на повишаване.
 
Индексация на месечните абонаменти такси е планувана в договорите и Общите условия. През 2023 година още веднъж имаше покачване, отново през февруари. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР