ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Палестински бойци в бежански лагер на Западния

...
ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Палестински бойци в бежански лагер на Западния
Коментари Харесай

Палестински екстремисти убиха двама предполагаеми доносници на Израел и тълпата влачи тела през алеите на лагера

ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Палестински бойци в бежански лагер на Западния бряг гръмнаха и убиха двама хипотетични сътрудници на Израел рано в събота, споделиха палестински публични лица. След това тълпи ритаха окървавените трупове и ги влачеха през алеи, преди да се опитат да ги завържат за електрическа кула.

Сцените, необятно публикувани в обществените медии, напомняха за хаоса в окупирания Западен бряг по време на два палестински въстания против израелското ръководство, които избухнаха надлежно през 1987 година и през 2000 година, като всяко продължи няколко години. По време на тези интервали на изострени спорове имаше чести убийства на хипотетични информатори, от време на време с излагане на тела на публично място.

Убийствата в събота в бежанския лагер Тулкарем разкриха натиска, който раздира палестинското общество като Израел-Хамас войната утежнява към този момент кървавата година за територията. Смъртоносните израелски военни набези, офанзивите на заселници и палестинските войнства на Западния бряг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР