ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Британският външен министър Дейвид Камерън каза в

...
ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Британският външен министър Дейвид Камерън каза в
Коментари Харесай

Британският пратеник казва, че Израел „взема решение да действа“, докато Иран се зарича да отговори на всяко нахлуване

ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Британският външен министър Дейвид Камерън сподели в сряда, че Израел „ взема решение да работи “ в отговор за офанзивата на Иран с ракети и безпилотни самолети през уикенда, до момента в който Иран предизвести, че даже и „ най-малкото “ навлизане на територията му ще докара до „ масиран и недопечен “ отговор.

Израел даде обещание да отговори на невижданата офанзива на Иран без казвайки по кое време или по какъв начин, оставяйки района да се приготви за по-нататъшна ескалация след месеци на вълнения, свързани с продължаващата война в Газа. Най-близките съдружници на Израел, в това число Съединените щати и Обединеното кралство, които му помогнаха да отблъсне иранската офанзива, се пробват да лимитират всякаква по-нататъшна ескалация.

Междувременно президентът на Иран Ебрахим Раиси предизвести Израел за всякакво възмездие, когато се обърна към годишен армейски церемониал, който беше изместен в казарма от нормалния си маршрут и не беше излъчен онлайн по държавната телевизия - евентуално заради опасения, че може да бъд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР