Йеменските хуси повредиха петролен танкер и свалиха друг дрон MQ-9

...
Йеменските хуси повредиха петролен танкер и свалиха друг дрон MQ-9
Коментари Харесай

Йеменските хуси повредиха петролен танкер, свалиха американски дрон

Йеменските хуси повредиха петролен танкер и смъкнаха различен дрон MQ-9 Reaper на Съединените щати, защото дават обещание още офанзиви в опълчване на войната на Израел против Газа.

Военният представител на групата, обвързвана с Иран, Яхя Сари, сподели в последното си телевизионно видео послание рано в събота, че „ английският петролен транспортен съд Andromeda Star “ е бил ориентиран в Червено море с военноморски ракети и е бил непосредствено ударен.

Американските военни потвърдиха, че групата е изстреляла три противокорабни балистични ракети в Червено море по голям брой цели и е развалила MV Andromeda Star. Корабът неотдавна беше продаден на компания, записана на Сейшелските острови, заяви Ройтерс.

„ MV Andromeda Star оповестява за незначителни вреди, само че продължава пътуването си “, сподели Централното командване на Съединени американски щати (CENTCOM) в обява на X, добавяйки, че няма пострадвания или вреди, обявени от морската военна коалиция, водена от Съединени американски щати, е ситуиран в региона за противопоставяне на офанзиви от Йемен. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР