Язък за прехвалените спецакции на пияни и дрогирани шофьори. МВР

...
Язък за прехвалените спецакции на пияни и дрогирани шофьори. МВР
Коментари Харесай

Язък за хвалбите! МВР даде възможност на пияните и дрогирани шофьори да се измъкват ненаказани

Язък за прехвалените спецакции на пияни и дрогирани водачи. Министерство на вътрешните работи им даде чудесна опция да се измъкват ненаказани. Причината е, че по време на инспекциите болшинството ченгета от месец и половина не слагат нужните стикери върху пробите от кръв и урина, защото вътрешното ведомство не ги е набавило.
Благодарение на тази немарливост, доста каузи към този момент са прекъснати. Припомняме ви, че от 1 юли т. година влезе в действие разпоредба, съгласно която контролните органи на Министерство на вътрешните работи се задължават да слагат стикери върху всяка проба. Серийният номер пък следва да се впише в протокола за здравното проучване. Той от своя страна се употребява от прокуратурата и съда като документално доказателство.

Близо половин година Министерство на вътрешните работи се готви да вкара новите правила. „ Пропускът за стикерите е величествен, тъй като пияните и дрогирани водачи се избавят от наказване. Върховен касационен съд са се произнесли, че по този начин се опорочават доказателствата “, разясниха адвокати. И допълниха: Вдига се доста медиен звук за акциите, а най-после излиза едно огромно нищо.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР