Явор Цветков поема поста директор Продажби магазинна мрежа към Търговска

...
Явор Цветков поема поста директор Продажби магазинна мрежа към Търговска
Коментари Харесай

Явор Цветков е новият директор Продажби магазинна мрежа на Vivacom

Явор Цветков поема поста шеф Продажби магазинна мрежа към Търговска дирекция на. Той е част от компанията от съвсем 12 години, през които е заемал разнообразни мениджърски позиции – Регионален управител магазинна мрежа  за район Плевен и Старши управител магазинна мрежа  на оператора, зона Северозапад.

Явор Цветков има бакалавърска степен по „ Социология ” от Университета за национално и международно стопанство - София, магистърска степен по „ Икономика на търговията “ от Стопанска академия „ Димитър Апостолов Ценов ” – Свищов и отлична професионална процедура в продажбите на телекомуникационни артикули и услуги. Познаването на организацията и активността на Vivacom, дългогодишният му опит и лидерски умения са отлична причина за триумфа му на новата управническа позиция в телекома, на която ще управлява над 1000 души и цялата магазинна мрежа на компанията, включваща все още 217 обекта.
 Vivacom към този момент предлага новите модели iPhone 13 Vivacom към този момент предлага новите модели iPhone 13
Vivacom към този момент предлага в своите търговски обекти и на уеб страницата си новите смарт телефони от семейството iPhone на Apple, показани напълно неотдавна...

„ Богатото и непрестанно разрастващо се портфолио от артикули и услуги на Vivacom, стратегическият метод на оператора да ги прави всеобщо налични, както и фактът, че при нас клиентът постоянно е на фокус освен ни отличава на пазара, само че и акумулира най-ценната валута в търговията – дълготрайно доверие. Заедно с екипа ми ще продължим да следваме този висок стандарт и да отстояваме лидерската позиция на Vivacom “, споделя Явор Цветков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР