Явор Божанков ще води листата на коалицията между Продължаваме промяната

...
Явор Божанков ще води листата на коалицията между Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Явор Божанков води листа на "Продължаваме промяната - Демократична България"

Явор Божанков ще води листата на обединението сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България " в Габрово и ще е в листата с кандидат-депутати в един от трите изборни региона в София, научи " Дневник ". Божанков ще се кандидатира от гражданската квота.

Досега Явор Божанков беше избиран пет пъти за народен представител от гражданската квота в листите на Българска социалистическа партия. В 48-ото Народно заседание той на левицата поради.

На изборите на 2 октомври лидер на листата на " Продължаваме промяната " в Габрово беше отделилият се от " ИТН " Радостин Василев. В региона партията на Кирил Петков и Асен Василев получи 20.42% от гласовете на гласоподавателите, което е малко по-високо от междинния за страната резултат на групировката (20.20%).

Докато беше народен представител от листите на Българска социалистическа партия, Явор Божанков постоянно се е кандидатирал от изборния регион Велико Търново.

Според неофициална информация на " Дневник " на идните на 2 април избори Радостин Василев ще бъде лидер на листата на обединението в Плевен, откъдето се кандидатираше и до момента в който беше част от " ИТН ". В този изборен регион лидер от " Продължаваме промяната " до момента беше Иван Христанов, само че неотдавна той си от всички политически водачи, а съпредседателят от партията Кирил Петков разгласи, че Христанов този път.

 " Продължаваме промяната " и " Демократична България " си дадоха право да работят поотделно в коалицията
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР