Явор Бахарове е задържан в Четвърто полицейско управление в столицата.

...
Явор Бахарове е задържан в Четвърто полицейско управление в столицата.
Коментари Харесай

Отново арестуваха Явор Бахаров

Явор Бахарове е арестуван в Четвърто полицейско ръководство в столицата. Скандалният артист, който има проблеми с дрогата и пиенето, бил хванат от патрул поради пушене на марихуана. Това е следващата издънка на звездата от " Съни бийч ", който този път би трябвало да влезе в пандиза, в случай че отново несъмнено, някой печен юрист не откри малка врата да го измъкне. През лятото на предходната година той получи една година условно с четири години изпитателен период за изцепката в Банско, когато кара дрогиран и пил, написа Хотнюз.

Тогава Окръжният съд в Благоевград помилва 35-годишия артист и анулира и присъдата от 1 година отнемане на сводова, постановена му от съдиите в Разлог на първа инстанция. Според решението на магистратите от Благоевград, което е дефинитивно и не предстои на обжалване, ефикасната присъда Явор Бахаров се заменя с условна, като тя е за интервал от 4 години. При състояние, че в идващите 48 месеца артистът наруши закона, то той ще влезе в пандиза.

Арестът на Бахаров е доста преди приключването на тези 48 месеца, пък и притежанието на марихуана е подсъдно у нас, тъй че би следвало той най-накрая да излежи просъдата си сходно на Андре Токев, който вместо да апелира наказването си, готви в затворническото общежитие в Казичене. Бахаров от години няма съществени задължения в малкия екран или в театъра. Заради пристрастеността към пиячката и дрогата, той се раздели с приятелката си Рая Пеева, само че двамата още веднъж се събраха и даже бяха на сантиментална почивка в Италия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР