Явор Бахаров е скубал и блъскал приятелката си Рая Пеева

...
Явор Бахаров е скубал и блъскал приятелката си Рая Пеева
Коментари Харесай

Бахаров нападнал Рая заради изневяра с Пърсивал?

Явор Бахаров е скубал и блъскал приятелката си Рая Пеева поради съмнения в невярност с Пърсивал Петров. Това настояват пред Галерия източници, поискали анонимност. По думите им Бахаров и Рая са били скарани в продължение на седмица, защото Явор непрекъснато й вдигал кавги поради въпросното момче.

В нощта на 3 март артистът инцидентно среща Рая дружно с Пърсивал и побеснява. „ Какво правиш тука, бе?! Ще те убия! Майка ти ще *ба “, крещи Бахаров против Петров. Звездата от Стъклен дом стартира да го блъска и Рая се намесва. Явор стартира да я дърпа за косата, а актрисата крещи истерично, когато инцидентен минувач се пробва да ги разтърве и се обажда в полицията. В този миг Пеева си потегля, с цел да избегне срещата с униформените.

Афектиран, Бахаров налита и на тях, като отхвърля да даде документ за идентичност. „ Какви сте вие, че ще ви дам документ?! “, безочливо им отвръща артистът. Полицаите го задържат и Явор е наказан по бързата процедура на пробация.

Това е в резюме историята, която разбуни духовете в актьорските среди предходната седмица. След случая както Бахаров, по този начин и Рая отхвърлиха да е имало принуждение против нея. „ Някои медии с или без предпочитание комбинират и преувеличават обстоятелства. Случката е мощно пресилена и не дава отговор на истината. Не е имало принуждение над жена, нито пък към полицейски чиновник, това е потвърден факт! В навечерието на 8 март, както и в последните 3 години, ние сме дружно, обичаме се, обичайте се и вие “, написа актрисата в обществената мрежа.

Близки до Рая обаче имат друга версия. По думите им двамата с Бахаров постоянно се карат и бият, а през последните месеци имали проблеми поради ревността на Явор. Актьорът подозирал, че гаджето му кръшка с непосредствен другар – Пърсивал Петров.

Преди към 2 седмици Бахаров видял в телефона на Рая недоверчив чат с въпросното момче и след следващия скандал, двамата се разделили. „ За 3 години са късали най-малко 30 пъти и към този момент никой не приема кавгите им насериозно. И двамата са доста темпераментни “, клатят глава в актьорските среди.

За да му направи на инат, на 3 март Рая решила да излезе на по бира с Пърсивал и даже се тагнала посредством известно приложение. Така се стигнало и до разправията, а единствено няколко часа по-късно Пеева и Бахаров се сдобрили и още веднъж се обичали.

Всъщност сходни произшествия е имало и с други някогашни гаджета на артиста. Негови сътрудници от театъра разясняват, че постоянно налитал на пердах и на предходните си приятелки. Именно по тази причина се разделил и с огромната си обич Луиза Григорова. Неотдавна актрисата сама призна, че връзката им с Бахаров била разрушителна. „ Биехме се непрекъснато, замервахме се с чаши по заведенията “, описа Луиза, която най-после не издържала на агресивното му държание.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР