Явно високата цена на билетите не е вързала сметките на

...
Явно високата цена на билетите не е вързала сметките на
Коментари Харесай

Възмутени фенове: Лили Иванова превърна НДК в битпазар, не продаваше само гащите си

Явно високата цена на билетите не е вързала сметките на Лили и тя решила да докара нещо от горната страна. На спонтанна сергия пред концертната зала се продаваше последният албум на естрадната легенда „ Сведана”, тениски гарнирани с лика на примата и всякакви продукти от банкрутиралия й онлайн магазин.

„ Новият албум “Севдана” във формат грамофонна плоча и двоен компакт диск, както и всички останали продукти с марката Li, можете да намерите на щанда в централно фойае против основния вход на НДК”, гласеше известие в формалната фейсбук страница на примата.

Много от почитателите на звездта заподозряха, че зад това просташко начинание стои пиарката на Лили Иванова - Петя Иванова. Звездата е толкоз захласната от въздебеличката Петяя, че не контактува с никого персонално. Говори се, че Лили Иванова, която се слави с стоманения си темперамент и не изключително мил манталитет е разрешила на тази дама да я манипулира.

„ Беше някак грозно, лъхаше на на ниска цена печалбарство. По целия свят звездите също продават албумите си преди или след концертите си, само че тук бе някак грозно. Точно като на пазара „ Илиянци”, остана да продава и бельото си”, възмущават се почитатели на естрадната певица.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР