Явно трябва да се спре нещо, за да видите колко

...
Явно трябва да се спре нещо, за да видите колко
Коментари Харесай

Борисов: Догодина възстановяваме програмата за саниране

" Явно би трябвало да се спре нещо, с цел да видите какъв брой е добре. Всички учебни заведения и детски градини са санирани. Стадионът им е реалност, тъй че това сме го създали. От следващата година се възвръща програмата за саниране, в този момент търсят модел ", съобщи министър председателят Бойко Борисов в Пазарджик.

" Индустриализацията, която е реалност, изисква и обходи за градовете. На 10 секунди минават тирове. Заслужава ли го Пазарджик - не. Затова ще им помогнем да създадат обход ", сподели още той.

След напускането на цех " Костал ", чието уголемение откриха през днешния ден, министър председателят и кметът на Пазарджик Тодор Попов потеглиха със служебна кола, която Бойко Борисов ръководи самичък, към околовръстното шосе. С тях пътува и вицепремиерът Томислав Дончев.

" Събираме пари от налозите на всички, а ремонтираме жилищата и блоковете на малко на брой. Имаме сходни проекти да продължим, само че по различен метод ", съобщи вицепремиерът Томислав Дончев по отношение на санирането.

" Ще създадем плана за околовръстното и ще го дадем до края на лятото. Другата седмица вършим първа копка за реновацията на стадиона с помощ от страната ", сподели кметът на града.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР