Явно търпението на нежната половина в света започва да се

...
Явно търпението на нежната половина в света започва да се
Коментари Харесай

Дигиталната игра на IKEA е Зара Ларсон

Явно търпението на нежната половина в света стартира да се изчерпва във връзка с повишените отговорности в семейството. В съпоставяне с мъжете. Затова и в Китай внесоха смяна в гражданския кодекс, с която да защитят правата, само че и на двата пола, макар по-разпространената процедура дамите да поемат по-голямата част от грижата за дома.
 Китай, обезщетение за неплатен домашен труд и още за новия закон в азиатската страна
Да плащаш обезщетение за домакинския труд на брачната половинка

Китайска работа

Шведският мебелен колос IKEA от дълго време ползва съответни ограничения във връзка с неравенството сред половете вътре в самата компания. До 2021 година компанията си е сложила за цел да реализира съотношението от 50/50 сред мъжете и дамите както във връзка с заетите управителни позиции, по този начин и във връзка с заплащането.

А особено за 8 март, Международния ден на дамата, от IKEA приготвят друго - цифровата игра FiftyFifty, за която си стискат ръцете с шведската певица Зара Ларсон.

Онлайн играта FiftyFifty ще се организира на 8 март в профила на. Предназначена е за двойки, които би трябвало да отговорят на 10 въпроса и да се включат в спор по отношение на всекидневните им отговорности у дома.

Идеята на тази виртуална среща е създадена благодарение на специалиста по връзките Джени Милър. Целта не е просто непознати двойки от целия свят да си поприказват и да се оплачат, а да преоценят и пренастроят домашния си живот. " В доста случаи откритият и почтен диалог е първата стъпка към разрешаването на несъответствието ", прецизира госпожа Милър.
 Раздялата, думите, знаците, Reddit и кои две подсказват наближаването й
Кои две думи са знак за раздялата

Вече ще слушаме по-внимателно

Разделението в домакинските отговорности постоянно е било предизвикателство за двойките и причина за утежняване на връзките. Да не приказваме за разводите, до които се стига, в случай че разногласията не се разрешат в точния момент. А актуалната пандемия внася в допълнение ужас в фамилиите и подвига равнището на напрежението.

Оказва се, че и в музикалната промишленост царува неравноправие и това е другата причина шведската звезда Зара Ларсон да се включи в акцията на IKEA. Самата тя споделя пред Hypebae, че всеки ден усеща последствията от тази неправда в сектора. И прецизира: " Много хора не осъзнават, че музиката към момента е пространство, доминирано от мъжете ".

Но не губи вяра за смяна и има вяра, че един от методите да се реализира баланс е точно, в случай че стартираме с измененията първо в личните ни домове, в персоналните ни взаимоотношения, и чак по-късно и в професионалните.

Точно това желае да ни каже и с идния си виртуален концерт на нейната страница в YouTube, който ще стартира в 21:00 часа на 8 март. Ще чуем и някои песни от идния й албум Poster Girl.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР