Явно раздялата на Тита и Недко е била повече от

...
Явно раздялата на Тита и Недко е била повече от
Коментари Харесай

Тита се махна от Недко след жесток побой

Явно раздялата на Тита и Недко е била повече от скандална, съдейки по това, което вършат и двамата в профилите си в обществените мрежи. А евентуално и освен там.

Видно е, че нито в профила на Тита, нито в този на Недко са останали техни общи фотоси от интервала, в който се кълняха, че са разкрили огромната обич в лицето на другия.

Любовта им обаче, се оказа къса. И съгласно тиражираните информации - много мъчителна, тъй като се твърди, че Недко е посягал нееднократно на знойната русокоска, която преди няколко седмици отпразнува рождения си ден.

"Млада, благословена, обичана. Благодаря ", написа тогава 23-годишната певица, а няколко дни по-късно допъни с: "Изберете хора, които избират вас ", което удостоверява и направения от нея избор да не е към този момент с ММА боеца.

Всъщност, като споделяме, че Недко е посягал на Тита, приказваме по-конкретно за счупени пръсти, написа "Хотнюз ". Самата изпълнителка постоянно е казвала, че не може да търси да бъде мъчително ревнувана от приятеля си и очевидно в този случай това е поставило завършек на връзката й.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР