Явно предизборната кампания в нейния цивилизован и конструктивен вид свърши,

...
Явно предизборната кампания в нейния цивилизован и конструктивен вид свърши,
Коментари Харесай

ГЕРБ: Снимките на продукти, раздавани от наше име, са фалшификация

Явно предизборната акция в нейния цивилизован и градивен тип свърши, доколкото въобще е започвала. Това сподели в изказване през днешния ден Георг Георгиев в централата на ГЕРБ. Поводът – фотоси в обществените мрежи на хранителни артикули, раздавани от името на партията, съобщи БГНЕС.
По думите на Георгиев това е тежка имитация. Той изиска да покаже и истината и обърна внимание на употребена същата фотография, като означи, че е с дата 19 декември 2020 година, от самодейност на ГЕРБ в Перник за помощ на обществено слаби хора. „ Ще ви сподели и още една.
 Българска социалистическа партия: ГЕРБ преднамерено вършат внушения за безпорядък, с цел да отхвърлен хората от гласоподаване Българска социалистическа партия: ГЕРБ преднамерено вършат внушения за безпорядък, с цел да отхвърлен хората от гласоподаване
Нарочно вършиме внушения за безпорядък в изборния развой, с цел да отблъснете както българските жители от гласоподаване, по този начин и от присъединяване в секци...
Отново от декември предходната година, този път в Плевен. Това са действителните обстоятелства. Това е истината, която другояче всички тези борци се пробват сега да прокарат, пречупено през личната им много изкривена, манипулирана и лъжлива призма. За страдание, тогава, когато се бориш за морал, за истина, за положително, не можеш да си позволиш такова държание “, акцентира той.
„ Тази акция, която върви с подправени вести, които се създават от уеб сайтове, свързани с водачи на листи в „ Мутри вън “, които се популяризират от водачи на листи и сякаш съществени публицисти, претенденти за депутати от Демократична България и от профила, несъмнено, и на Васил Божков в Дубай, е признак, че тези хора не знаят какво да кажат на гласоподавателите си, тъй като нямат стратегия, нито знаят по какъв начин да завоюват изборите, нито по какъв начин да ръководят по-късно.
Единствената им опция е да създават подправени вести. Нещо, което те вършат към този момент години. За страдание, от това няма да завоюва никой ”, добави от своя страна Тома Биков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР