Явно правителството на Борисов не се е отказало от Истанбулската

...
Явно правителството на Борисов не се е отказало от Истанбулската
Коментари Харесай

Нинова скочи срещу третия пол: Правителството явно не се е отказало от Истанбулската конвенция

Явно държавното управление на Борисов не се е отказало от Истанбулската спогодба и я организира през МОН. Не го допускай, български учителю. Пазете децата! Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на среща със Сдружението на кметовете на дребни обитаеми места, извършена във Видин по покана на градоначалниците, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия, написа Пик.

``
реклама

По време на диалози с учители в общински учебни заведения Нинова прикани във връзка скандалната анкета, в която децата би трябвало да избират дали са момчета, девойки или " друго ", учителите да не пускат това да стигне до децата.

“Не изпълнявайте сляпо нарежданията на МОН. Вие имате задача да опазите децата ни от джендър идеологията и натрапеното ни схващане - те сами да дефинират пола си като мъжки, женски или друго. Не бива да позволяваме това. Сега ще ни проличи - дали приказките ни, че децата са бъдещето са истина или факсимиле “, съобщи Нинова.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР