Явно обаче АЕЦ-ът ще се изгражда като магистралите и на

...
Явно обаче АЕЦ-ът ще се изгражда като магистралите и на
Коментари Харесай

Президентът пак се заяде с премиера и кабинета: И АЕЦ-а ще се стр...

" Явно обаче АЕЦ-ът ще се построява като автомагистралите и на мрачно ", добави Радев.

 

Той разяснява и тематиката „ Лукойл ”. „ Как служебното държавно управление, назначено от мен, съумя да убеди „ Лукойл ” най-накрая да записва своята икономическа активност в България, да внесе предплатено 180 милиона корпоративен налог, в случай че за всичките предишни 22 години подобен налог е събран в размер на 70 милиона. Как съумя това държавно управление да подсигурява устойчивата работа на рафинерията и да смъкна цените от 3.50 на 2.40 лв., а сегашните ръководещи не могат ”, попита Радев и добави: " Време е към този момент да се задават верните въпроси и то към който би трябвало ".

 

" Естествено, че има риск от недостиг и нараснали цени, само че ние тези планове по този начин и не ги видяхме. Както не видяхме и аргументирани планове и модели за закона за енергетиката, касаещи директно толкоз значим въпрос, който касае благосъстоянието и устойчивото развиване на българската енергетика и стопанска система. Затова върнах закона в Народното събрание за наново разискване ", сподели още президентът на въпрос има ли заплаха за нас при анулация на дерогацията.

 

Според президента в несекващите кавги за въздействие, пари и постове ръководещите не помнят, че носят отговорност за сигурността и благосъстоянието на хората, съобщи Дарик.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР