Явно идеалът на социалистите за Стария континент е земя без

...
Явно идеалът на социалистите за Стария континент е земя без
Коментари Харесай

Веселинов: Идеалът на социалистите е държава, населена с африканци, в която щъкат лица от третия пол

" Явно идеалът на социалистите за Стария континент е земя без народи и страна, обитаема с африканци, в която щъкат свободно лица от третия пол. И това излиза наяве от програмния документ, гласуван в Мадрид, на конгреса на европейските социалисти. Независимо от гръмкото популистко говорене на родните леви, техните идеолози на върха имат друга тактика за развиването на Европа, а това значи и на България. " Тази си теза оповести заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и заместник-председател на ПГ „ Обединени патриоти “ Искрен Веселинов в разбор, оповестен на страницата му в обществената мрежа, по-рано през днешния ден.
Ето какво написа още той:
" Много деликатно изчетох всичко, което излезе в нашите медии за конгреса на социалистите в Мадрид. И думите на Станишев, само че най-много тези на Тимерманс, който би председателствал Европейска комисия, в случай че завоюват изборите. Все отново всеки дал своя вот за Българска социалистическа партия в България би трябвало да знае, че поддържа него и концепциите му, а не Корнелия и нейните избраници в листата. Та през днешния ден за социалистите:
1. Основен зложелател е националната страна и концепцията за Европа на Отечествата. Респективно те са съперник на национално-патриотичната вълна и даже осъждат взаимоотношението на други партии с нейни представители.
2. Социалистите поддържат мигрантското настъпление, което е на път да заличи културата на остаряла Европа.
3. Истанбулската спогодба и нейните полезности са крайъгълен камък за социалистите. Т.е. Европейска комисия водена или даже повлияна от тях ще продължи да инфилтрира тези от конвенцията във вътрешното право на Европейска комисия, което е наложително и за нас. Това бе декларирано в прав текст. (Смешни са опитите на Корнелия да се разграничи – те са за вътрешна приложимост.)
4. Изравняването на заплатите сред мъже и дами е упоменато в подтекста на горното, само че на социалистите не им пука, че в Източна Европа заплатите са в пъти по-малки в сравнение с в Западна. Инициативата на Вътрешна македонска революционна организация и други патриотични партии „ Еднакво възнаграждение за идентичен труд в Европа “, с която сезирахме Екологичен потенциал за тази отчайваща неправда, очевидно не ги визира.
5. Глобалното стопляне още веднъж е в центъра на внимание на социалистите, приели зелените идеологеми. Т.е. Европа ще продължи да харчи милиарди и да закрива промишлености без сигурни доказателства за резултата от тези действия. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР