Явно е - някакъв мозъчен тръст им казва какво да

...
Явно е - някакъв мозъчен тръст им казва какво да
Коментари Харесай

Адв. Калин Найденов: Задължение на Гешев е да назначи проверка по казуса с Полфрийман

Явно е - някакъв мозъчен концерн им споделя какво да приказват. Господин Гешев по този начин и не съумя да улучи това, което му пуснах. То не е нито тъжба, нито молба. То е искане. Нито един път не го загатна. Поисках го от прокуратурата. Това е тъкмо негово обвързване - да назначи инспекция на видеото, което към този момент изтече и там да се отговори на съответни въпроса, които ги няма в делото.
Девет месеца към този момент Джок Пофрийман живее измежду нас. Доказа, че този облик, който му бе построен, явно не е правилен. Не се опасяваме, че ще предизвикаме патриотарски пристрастености с настояването си за возобновяване на делото и разглеждане на записа. Пофлийман заслужава правдивост.

Това съобщи в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " адв. Калин Найденов - бранителят на австралиеца, наказан за убийството на студента Андрей Монов.

Той разяснява и езикът, с който основния прокурор Иван Гешев адресира проблема.

" Явно е - някакъв мозъчен концерн им споделя какво да приказват. Господин Гешев по този начин и не съумя да улучи това, което му пуснах. То не е нито тъжба, нито молба. То е искане. Нито един път не го загатна. Поисках го от прокуратурата. Това е тъкмо негово обвързване - да назначи инспекция на видеото, което към този момент изтече и там да се отговори на съответни въпроса, които ги няма в делото ", изясни Найденов.

По думите на юриста има доста неща, които не се виждат от видеото и има доста въпроси, чиито отговори липсват. Сред тях да вземем за пример е дали на видеото се вижда Джок Пофлийман, Андрей Монов и може ли някое от останалите лица да бъде разпознато. Искането за обновяване на делото обаче провокира и реакции.

" Не желая да влизам в спор с бащата на Андрей Монов. Страхотна е тъгата му и не желая да влизам в разговор с него. Според мен той постоянно приказва лъжи. Диалогът ми е с господин Цацаров, който даде 15-минутно изявление по Нова телевизия, в което нито бяхме потърсени по какъв начин виждаме изнесените от него обстоятелства.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР