Явно Бритни Спиърс ще го прави отново и отново, и

...
Явно Бритни Спиърс ще го прави отново и отново, и
Коментари Харесай

Вижте Бритни Спиърс и голите ѝ фотоси в Instagram /снимки/

Явно Бритни Спиърс ще го прави още веднъж и още веднъж, и още веднъж. И просто няма да спре с провокациите, които за момента се лимитират в Instagram. Така измежду последните ѝ постове там са 3 фотоси в цялостен растеж, на които е напълно гола, прикрила интимните си елементи с емотикон на сърце, а гърдите си - с ръце.
А постовете към тях са закачливи тъкмо в неин жанр.
"Не подценявайте опцията да го направя сама и да фотографирам със селфи стик ", гласи текстът към едната. Към другата пък изяснява, че фрагментите са правени преди да разбере, че е бременна.
В мненията си доста от почитателите ѝ показват поддръжка и считат, че Бритни се "справя отлично ". Някои даже и я предизвикват да продължава да разгласява провокативни фотоси.
"Ако това кара Бритни да се усеща освободена и красива, тогава я поддържам. "
Други хора обаче са на мнение, че държанието на звездата е проблематично.
Всъщност, голите изявления на известните въобще не са ново събитие. Но и в този момент, както и всеки различен път, от ден на ден на повърхността излиза въпросът за връзката на тази притеснителна наклонност с психологичното здраве и известността.
В случая с Бритни не би трябвало да забравяме, че до неотдавна тя беше под попечителството на татко си. Затова ненапълно е обяснимо актуалната ѝ цялостната автономия да я кара да се усеща несигурна. Все отново той съвсем напълно контролираше живота ѝ в продължение на години.
Възможно е певицата да качва голите си фотоси, с цел да показва, че към този момент има цялостен надзор за вземането на решенията си.
И че в този момент се усеща свободна, забавлява се и живее живота, който ѝ е бил лишен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР