Ясновидката на Берлускони, носителка на Златният Орфей“, най-желаният мъж в

...
Ясновидката на Берлускони, носителка на Златният Орфей“, най-желаният мъж в
Коментари Харесай

Гадателка, естрадна дива и най-желаният мъж покоряват „Черешката на тортата“

Ясновидката на Берлускони, носителка на „ Златният Орфей “, най-желаният мъж в България, грациозна дама, която съчетава арабска и европейска хармония и треньорът, работил с най-хубавият баскетболист в света се впускат в гореща конкуренция в „ Черешката на тортата “. От понеделник до петък в 20:00 ч. звездната компания ще споделя откровени мисли и вкусна храна в кулинарното риалити, в което ще бъде горещо, ексцентрично и доста вкусно. В борбата за оценката „ Най-добър хазаин “ влизат гадателката Теодора Стефанова, баскетболният треньор Людмил Хаджисотиров – Удо, дизайнерката Анжелика Раджаб, певицата с несравним глас и сила Петя Буюклиева и мъжът, отнесъл най-вече дамски въздишки пред тв приемника - Виктор Стоянов.

Интригуващата седмица в понеделник (22 януари) от 20:00 ч. открива дамата, която умее да гледа напред в бъдещето – Теодора Стефанова . Световноизвестната ясновидка идва за присъединяване си в предаването непосредствено от Милано, с цел да сервира на своите посетители италианска вечеря за ценители. Ясновидката на Берлускони ще показа със феновете по какъв начин се е сдобила с дарбата си, която й оказва помощ да гради сполучлива кариера в голям брой италиански излъчвания. Ексцентричната дама, която живее със орисите на хората, ще готви с цели двама помощници и ще посрещне звездната си компания с водопад от думи. Какви са прогнозите на Теодора Стефанова за бъдещето и с какво е впечатлила сътрудниците на Камерън Диас и Зоуи Салдана, не пропускайте в „ Черешката на тортата “.
 Теодора Стефанова
Вечеря за първенци в приятна домашна конюнктура с обичайни български ястия ще предложи във вторник (23 януари) известният баскетболен треньор Людмил Хаджисотиров – Удо . Влюбеният в оранжевата топка състезател ще показа по какъв начин от професионален състезател в Америка е решил да направи преход към треньорската кариера в България и какво е да тренираш баскетболната звезда Никола Йокич. Носителят на премия за най-хубав треньор по баскетбол ще опише за фамилията и за кариерата си, а един от гостите ще влезе в ролята на интервюиращ. Десертът по рецепта на София Лорен ще плени компанията му, само че дали всички ще бъдат удовлетворени?
 Людмил Хаджисотиров Удо
Искрена кулинарна вечер, гарнирана с доста истории и малко външна помощ ще предложи на феновете красивата Анжелика Раджаб в сряда (24 януари). Дизайнерката със личен бранд, която се занимава професионално с PR и маркетинг, е избрала забавно меню с арабски привкус, а главното й ядене ще бъде приготвено непосредствено пред гостите от професионален началник готвач. Грациозната дама ще показа с компанията си за прочувствената среща с нейния татко, което ще предизвика един от гостите на масата да направи ненадейно самопризнание. Вкусното шоколадово прелъщение за десерт ще изненада прелестно звездите, само че ще успее ли Анжелика Раджаб да завоюва утвърждението на кулинарния критик на масата?
 Анжелика Раджаб
Винаги ексцентричната и друга Петя Буюклиева се впуска в същински кулинарен маратон с богато меню с морски изкушения в четвъртък (25 януари). Устремена към победата, тя ще показва сериозна подготовка и впечатляващи кулинарни умения. Шармантната дама ще посрещне гостите си в своя дом, където ще показа многочислените си награди, в това число наградата от състезанието „ Златният Орфей “. Петя Буюклиева ще се качи на кулинарната сцена, където ще готви пламенно и с фикция. Гостите ще бъдат като самобитно жури, а звездната певица ще приказва и ще пее, както единствено тя може. Тематичният музикален подарък със специфичното присъединяване на брачна половинка на изпълнителката на финала на вечерята ще провокира сълзи в очите.
 Петя Буюклиева
Романтикът секссимвол Виктор Стоянов отваря вратите на дома си за феновете на „ Черешката на тортата “ в петък (26 януари). Бившият фитнес инструктор ще покаже какво съдържа домашният му хербарий и ще показа за какво в жилището му има пиано. Галантният мъж ще готви с вратовръзка и риза, а изненадата за гостите му ще бъде домашна пица. Със свежо възприятие за комизъм и самоирония, изкусителят ще бъде находчив и ще употребява неповторима точилка, а началник Манчев ще се снабди с купата лекар. Какво е първото нещо, което го е научила да готви майка му като дете и какви известия е получавал от почитателите си? Каква специфична изненада ще получат неговите посетители и кой ще грабне плакета на „ Черешката на тортата “, не пропускайте идната седмица в кулинарния формат.
 Виктор Стоянов
Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във  на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в  след излъчването им в ефир.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР