Ясно заявих на президента Путин, за разлика от моя предшественик,

...
Ясно заявих на президента Путин, за разлика от моя предшественик,
Коментари Харесай

Джо Байдън: Няма да се поколебаем да накараме Русия да си плати

„ Ясно заявих на президента Путин, за разлика от моя предходник, че дните, когато Съединени американски щати ще се предадат пред нападателните дейности на Русия - интервенция в нашите избори, хакерски атаки, отравяния на своите жители - са завършили. Няма да се поколебаем да накараме Русия да си заплати, и ще пазиме виталните ползи на нашия народ ”.
Съединени американски щати преглеждат Китай като собствен главен съперник, съобщи американският президент Джо Байдън. „ Ще се оправя непосредствено с провокациите, които Китай слага пред нашия разцвет, сигурност и народна власт “, сподели Байдън в речта, която бе излъчена по CNBC.

Съединени американски щати ще одобряват 125 000 емигранти годишно, акцентира Байдън, като в това време акцентира, че страната би трябвало да се борим с расизма и расовата неправда.

Съединени американски щати ще продължат да поддържат Саудитска Арабия в опитите й да отбрани своята територия от сили, подкрепени от Иран. Войната в Йемен би трябвало да спре, сподели още президентът на Съединени американски щати. Байдън акцентира, че военните в Мианмар би трябвало да освободят незабавно управлението на страната и да върнат властта.

В същото време американския държавен департамент изясни, че в диалог с Сергей Лавров, държавният секретар Антъни Блинкен е повдигнал въпросите за намесата на Русия в президентските избори /2020/, “военната агресия” в Грузия и Украйна, отравянето на Навални и “инцидента” с компанията SolarWinds.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР