Ясно сме заявили, че на този етап разговори за коалиции

...
Ясно сме заявили, че на този етап разговори за коалиции
Коментари Харесай

Рибарски: ПП на този етап няма да води разговори за коалиции

Ясно сме декларирали, че на този стадий диалози за обединения няма да се водят. Това съобщи в студиото на Nova News определеният за депутат от " Продължаваме промяната " (ПП) Радослав Рибарски.
Прочетете още
Той добави, че ще бъде направено " всичко допустимо, с цел да има мир и България да върви по пътя, по който са избрали гласоподавателите ".

На въпрос какво считат да сторят от партията, в случай че съветският дипломат Елеонора Митрофанова участва на формалното разкриване на 48-ото Народно заседание идната сряда, Рибарски отговори, че съответни дейности не са обсъждани, а решението ще бъде взето на Националния съвет на партията.

По думите му по време на Националния съвет ще се вземе и решението кой от Политическа партия да бъде повдигнат за зам.-председател на Народното събрание.

По тематиката за какво са се отказали да се обединят с " Демократична България " и по този начин да излязат като първа политическа мощ, депутатът изясни, че няма по какъв начин да го създадат, защото гласоподавателят ясно е показал коя да бъде първата политическа мощ, която да сформира държавно управление.

Искрено се надяваме ГЕРБ да успее да се оправи с отговорността, която му е упълномощила гласоподавателят, означи Рибарски.

Според него измежду първите неща, с които би трябвало да се захване новият парламент, е бюджетът и въпросът с модернизацията на българската войска, която " не търпи повече отсрочване ".

Сподели също по този начин, че обезщетенията за бизнеса и битовите консуматори поради високите цени на силата би трябвало да продължат.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР