Ясно личи, че поведението на шофьора на автобуса е неадекватно

...
Ясно личи, че поведението на шофьора на автобуса е неадекватно
Коментари Харесай

Бивш следовател: Поведението на шофьора на автобуса от Струма е неадекватно

Ясно проличава, че държанието на водача на рейса е несъответстващо - той се удря в мантинелата, минава в ляво, в дясно по пътното платно, което ни приказва, че нещо се е случило в този миг. Това разяснява пред някогашният следовател в Националната следствена работа Георги Илиев след тежката автобусна злополука на Автомагистрала " Струма ", при която през вчерашния ден починаха 45 души.

Главната задача на проверяващите е да се откри дали пожарът е зародил преди или след удара в мантинелата и какво е горяло толкоз доста, счита Илиев.

Защото аз оставам с усещането, че този пожар е бил доста къс и с доста висока температура. За да има гърмеж, значи, че има струпване на пари от летливо горящо вещество в самия рейс, изясни специалистът.

Според него, следствието ще отнеме много време - най-малко 6 месец, повода за случая ще бъде открита малко по-рано, а виновниците по-късно.

Разследването наложително да се води от проверяващи органи от нашата страна, само че по закон РСМ е в правото си да води редом следствие, добави някогашният следовател.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР