Ясно и многократно сме заявили, че че безпринципни коалиции няма

...
Ясно и многократно сме заявили, че че безпринципни коалиции няма
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Отдавна е ясно, че ние правителство няма да ...

Ясно и неведнъж сме декларирали, че че безпринципни обединения няма да вършим. Винаги сме спазвали нещата, които споделяме. И напълно естествено върнахме мандата за сформиране на държавно управление. Това бе коментарът пред публицисти на Антоанета Стефанова, която върна мандата на президента Румен Радев секунда откакто президентът ѝ го връчи.

Тошко Йорданов от „ ИТН “ съобщи, че от дълго време е ясно, че партията няма да прави държавно управление. „ Още първоначално казахме, че няма да вършим обединения с партиите на статуквото. Нямаме нужния брой депутати за сформиране на държавно управление и беше очевидно, че ние държавно управление няма да вършим. Близо до разсъдъка беше, че този парламент няма да изкара повече от месец. За този месец може най-малко да направи нужното по посока на изборния развой “, сподели Йорданов. Той акцентира, че през вчерашния ден са лъснали всички неистини, че от „ ИТН “ се отхвърлят от мажоритарния избор. „ Напротив.Ние бяхме единствените, които предложиха на идващите избори да има мажоритарен избор, а всички останали гласоподаваха срещу “, разяснява той.

През целия път от президентството до Народното събрание предствителите на „ ИТН “ бяха „ ескортирани “ от протестиращи от Вътрешна македонска революционна организация. Чуваха се крясъци „ еничари “, „ турски мекерета “ и „ турци сте “. Обстановката обаче не смути за момент хората на Слави.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР