Ясно е, че един от браковете, които служи за еталон

...
Ясно е, че един от браковете, които служи за еталон
Коментари Харесай

Кралски експерт разказва за първата среща на принц Уилям и Кейт - slava.bg

Ясно е, че един от браковете, които служи за пример в кралското семейство е този на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Двамата са съпрузи от 2011 година За това време имат три деца и не стопират с кралските си задължения, макар пандемията от ковид и „ Мегзит “.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се срещат, до момента в който учат в университета „ Сейнт Андрюс “, който се намира в Шотландия. Принц Уилям вижда студентката Кейт Мидълтън, която учи история на изкуството.

Това всички го знаят, само че не всички са наясно, че до момента в който той бърза да се срещне с нея, първата им среща не се получила добре. От неспокойствие внукът на кралица Елизабет се спънал тъкмо пред бъдещата си брачна половинка.

„ Забавна история: той толкоз обезверено желал да се срещне с нея, че когато се доближил, се спънал и споделил:„ О, това е ужасно начало. Вероятно ще си помислите, че съм малоумен като корк “, разкри обстановката кралският специалист Том Куин в документалния филм „ Too Good to Be True? “.

След като приключва университета, Кейт получава работа в стилния магазин на Jigsaw, само че не съумява да работи там на през целия ден поради връзката си с Уилям. Мидълтън била толкоз сериозна за връзките си с наследника на трона, че трансформирала житейските си цели.

„ Да, Кейт си откри работа. Това е забавна обстановка: някои от компанията ми споделиха, че в тези дни тя се обърнала към шефовете и споделила: „ Имам потребност от работа, само че на ненапълно работно време, с цел да мога да отстранявам време за връзката си с един доста значим човек “, добавя източник за кино лентата.

Той добавил, че напълно скоро Мидълтън трябвало да се сбогува с кариерата в стилната промишленост, тъй като в пресата изтекли информации кой е нейният другар: „ Тя работеше там известно време, само че, за жалост, вниманието на фотографите, които я следиха преди и след работа стана прекомерно натрапчиво. “

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР