Ясни са ми мотивите на Велизар Енчев. Преди три години

...
Ясни са ми мотивите на Велизар Енчев. Преди три години
Коментари Харесай

Каракачанов се скара на Хекимян в ефир

" Ясни са ми претекстовете на Велизар Енчев. Преди три години напусна една партия от коалиция Обединени патриоти и тогава употребява всеки мотив, с цел да плюе по всички в обединението. Аз обаче съм отговорен, че на последните президентски избори взе по-малко гласове от Митьо Пищова ". Това съобщи Красимир Каракачанов в ефира на bTV във връзка обвиняванията против него от Велизар Енчев.
Припомняме, че през вчерашния ден някогашният народен представител от НФСБ Велизар Енчев, че “услугата по пласиране на българско поданство на македонци е главен източник за пари на Вътрешна македонска революционна организация ”.
" Смятате ли, че аз мога да давам разпоредби на тогавашната министър Екатерина Захариева. Как си го представяте? Това е част от сякаш някаква скица. Някакви юристи натискали сякаш някаква зам.-министърка (Катя Матева - бел. ред). Аз тази зам.-министърка в действителност не я знам коя е ", напомни още Каракачанов.
Вицепремиерът обаче се изнерви на водещия, който непрекъснато го питаше за Христо Христов и какви са взаимоотношенията му с него.
" След 10 ноември е бил офицер от службите, а аз съм работил за сигурността на България. След 91-а година сме работили. След тази година нямаше такава служба ", уточни Каракачанов и избухна:
" Вие през вчерашния ден давате думата на един господин, който бълва неистини, и вие не го питате нищо. А аз в този момент ви изяснявам, а вие не ми давате опция. Господин Хекимян, желаете ли да ви кажа защо става въпрос. Мога ли да ви кажа в този момент аз някой неща, з да извършите разумна връзка. Защо вие не прекъсвахте по този начин Велизар Енчев? ", запита Каракачанов.
Хекимян обаче продължи да го пита за Христо Христов.
" Хайде да не се държим по времето на Мао Дзедун преди разстрел, написа Блиц. Той ми е консултант по линия за национална сигурност. Когато той е бил в тази организация, Вътрешна македонска революционна организация не е било във властта. Казах ви нещо, което не трябваше да ви споделям, тъй като неговата работа е обвързвана с някои неща, които са малко по-специфични ", сподели още Каракачанов.
" Петър Харалампиев е съдружен сътрудник на " Обединени патриоти ". Нямаме подписано съглашение, само че той е ръководител на гражданска конструкция, която взе участие в нашата коалиция. Ще ви отговоря доста простичко и ясно, вие спекулирате сега. Заяви Каракачанов във връзка назначението на Петър Харалампиев. Какво следствие, вие това наричате следствие? Петър Харалампиев съставлява едно гражданско съдружие, което парадираше в обществото. То имаше патриотични настроения, поради това го включихме във Вътрешна македонска революционна организация. Имаше 2 оферти за него – да е регионален шеф в София или началник на Агенцията на българите в чужбина. Моето предложение на „ БГ родолюбец “ беше, че ще е по-полезен като началник на Агенцията.
Хекимян обаче продължи да предизвика вицепремиера.
" Явно ви споделят в слушалката къде да ме прекъснете. Искате ли да свалите слушалката и да си приказваме “, избухна Каракачанов./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР