Ясни и точни сметки колко ще струва местен референдум за

...
Ясни и точни сметки колко ще струва местен референдум за
Коментари Харесай

Кметът за Альоша: Първо искам да съградим, преди да започнем да рушим

Ясни и точни сметки какъв брой ще коства локален референдум за ориста на паметника на Альоша е упълномощил кметът Костадин Димитров. Също по този начин строителният отдел на община Пловдив ще направи разбор какъв брой би коствало възможното унищожаване на монумента. Едва тогава може да се стартира какъвто и да е спор за бъдещето на паметника. Градоначалникът описа, че при срещи с хора през последните дни и тематиките, които са били дискутирани, бъдещето на Альоша не е измежду главните тематики на града. По думите  му хората са обръщали внимание повече на непорочност на града, трафика и други въпроси.
Прочетете още
„ Първо избирам да съградим, преди да стартираме да разрушавам. Дебатът в общинския съвет е значим, като политически показаните групи, би трябвало да вземат това решение. Моето персонално мнение съм си го оставил у дома, когато бях определен за кмет на Пловдив ”, съобщи Костадин Димитров.

Той сподели също по този начин, че при  социологическите изследвания по време на изборите, казусът с Альоша е бил подложен на шесто място от пловдивчани, като упоритостта му е точно първо да позволи по предпочитано поставените проблеми.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР