Ясна е позицията ни. Времето доказва тази позиция, тя е,

...
Ясна е позицията ни. Времето доказва тази позиция, тя е,
Коментари Харесай

Нинова: Агонията, в която вкараха България може да приключи само с предсрочни избори

" Ясна е позицията ни. Времето потвърждава тази позиция, тя е, че това държавно управление и това болшинство са нездравословни за страната. Агонията, в която вкараха България може да се приключи единствено с предварителни избори. "

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в президентството, където пристигна по покана на Румен Радев по отношение на консултациите за ново държавно управление.

" Това държавно управление съобщи упованията на стотици хиляди хора за смяна на досещания модел на ръководство. Вместо да се борят с мафията, изпраха мафията и задкулисието и ги узакониха. Корупцията към този момент се записва в законите, целите на държавното управление не са изпълнени, Шенген по въздух и вода е унизително за България, безапелационна е Нинова. Еврозоната от 1 януари 2025 също се отдалечава като опция, ПВУ не е ревизиран, крие риск за енергийната непоклатимост, инфлацията не е понижена, това са техни цели. " - сподели още Нинова.
" Техните цели не са придвижени. Девет месеца посветиха само за разпределение на постове. За сметка на това огромните цели на страната са на назад във времето, сподели Нинова. Пренесоха властта в Народното събрание, само че убиха парламентаризма - качеството на законите е под всякаква рецензия, това е гаранция за неустановеност и неустойчивост, акцентира водачът на Българска социалистическа партия.
Ако това продължи още 9 месеца, това значи още по-голяма неустановеност и неустойчивост, тъй като ще разпределят регулаторите. Мафията и задкулисието да заемат най-високите постове и да бъдат официализирани и законни. За нас това е недопустимо, предварителни избори са излаз от тази обстановка и не виждаме опция в това Народно събрание да бъде решена някаква друга настройка, или най-малко декларирам, че ние няма да участваме в такива. " - разяснява Нинова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР