Ясен Радев се изстреля към финала на 74-ото издание на

...
Ясен Радев се изстреля към финала на 74-ото издание на
Коментари Харесай

Ясен Радев и Ибаниес гледат към златото на Странджа

Ясен Радев се изстреля към финала на 74-ото издание на Международния шампионат за Купа „ Странджа ". Националът ни в категория до 54 кг реализира красива победа над индиеца Сачин.

Родният боксьор съумя да наложи волята си, като впечатли с играта, изключително във втория рунд, когато на няколко пъти подвигна трибуните на крайници. В третия противникът му получи аркада, а от екипа му хвърлиха кърпата и се стигна до победа с механически нокаут. В неделя Радев ще се изправи против Миразизбек Мирзахалилов (Узбекистан) за златния орден.

На край се класира и Хавиер Ибаниес. В категория до 57 кг той продължава напред, защото противникът му Чъфчъ Батухан (Турция) се отдръпна от конкуренцията.

При 48-килограмовите Ергюнал Себахтин изигра доста зрелищен мач с представителя на Узбекистан – Шодиоржон Меликузиев. Европейският вицешампион даде всичко от себе си и в третия рунд даже получи аркада след удар с глава на противника. В последна сметка обаче националът ни отстъпи трагично с 2:3 гласа и остава с бронзов орден.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР