Ясен Петров е близо до завръщане начело на Шъдзяджуан. Треньорът

...
Ясен Петров е близо до завръщане начело на Шъдзяджуан. Треньорът
Коментари Харесай

Ясен Петров се завръща там, където фенове го изпратиха като Бог

Ясен Петров е покрай завръщане отпред на Шъдзяджуан. Треньорът реализира съществени триумфи отпред на този отбор в интервала 2014 – 2016 година. Пловдивският експерт пое отбора във Втора дивизия на Китай и съумя да го изведе до непредвидена промоция в елита.

Там Ясен направи даже още впечатляващо достижение, като класира Шъдзяджуан на 7-ото място в крайното класиране, откакто всички предвидиха бързо изпадане.

Очаква се назначението на Петров да стане факт другата седмица, написа " Меридиан мач “. Заедно с Джанини в клуба ще се завърнат и асистентите му Мирослав Косев и Георги Шейтанов, които му помагаха и при първия му престой.

Припомняме, че Ясен Петров бе изпратен като Бог от почитателите на отбора, когато напускаше. Хиляди последователи участваха в сбогуването, което започва от хотела, в който живееше пловдивчанинът, и приключи чак на летището в Пекин.

След това Петров работи в още два китайски клуба – Беижин Ентърпрайсес и Хехуан, само че не реализира особени триумфи.

Към днешна дата Шъдзяджуан е на 5-о място в класирането на Втората дивизия на Китай, на 8 точки от 2-ото място, даващо право на промоция.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР