Ярко слънце, синьо небе и хоризонт – трите фактора напълно

...
Ярко слънце, синьо небе и хоризонт – трите фактора напълно
Коментари Харесай

Фенове на Vespa си дават голяма лятна среща в Банско

Ярко слънце, синьо небе и небосвод – трите фактора изцяло задоволителни за всеки притежател на двуколесно транспортно средство, с цел да се насочи на път, а добре знае се, че индивидът е човек, когато е на път.

С наближаването на месец за притежателите и феновете на именитата „ Веспа ” (Vespa) вълнението нараства, тъй като идва ред на новото издание на BULVESPA DAYS 2022, което ще се организира в Банско.

„ Булвеспа дни 2022 ” ще се организира от 22 до 24 юли и ще събере на поляните под връх Тодорка стотици модели на марката – освен от България, а и пътешественици от прилежащите Балкански страни и по-далечни дестинации.

„ За повторно Веспа клуб България провежда „ Булвеспа дни ”. Този път сме избрали планинския курорт град Банско, намиращ се в подножието на величествената Пирин планина. Той е един от най-желаните и красиви планински дестинации за ски през зимата и отдих през лятото. Нашата цел и тази година е да съберем фенове и почитатели на марката от страната и чужбина, да се заредим с прелестни страсти, прекарвания, нови познанства с обичаната за всички нас „ Веспа ”, сподели в анонс за събитието президентът на Веспа клуб България Руслан Нинов, който е горделив притежател на няколко ретро мотора.

 Добави изложение

Веспа клуб България е учреден през 2014 година и оттогава сплотява стотици запалени по културата „ Веспа ” мъже и дами.

Всички по-големи страни провеждат един път годишно такива срещи, на които събират своите почитатели, членове и почитатели на „ Веспа “. Първите „ Веспа дни ” у нас бяха проведени още през 2018 година, а хазаин тогава бе възрожденското градче Копривщица.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР