Японското специализирано издание Autocar.jp показа първите официални снимки и разкри

...
Японското специализирано издание Autocar.jp показа първите официални снимки и разкри
Коментари Харесай

Разкриха новото супер Ferrari преди премиерата в Женева

Японското профилирано издание Autocar.jp сподели първите публични фотоси и разкри информация за новата супер кола на Ferrari - най-екстремалната версия на модела 488, получил името Pista.

Ferrari 488 Pista е снабдено със доста осъвременен 3,9-литров мотор V8 с две турбини, осигуряващ мощ от 721 конски сили и 770 Нм въртящ миг. По този метод силовият елемент на модификацията получава в допълнение 51 к.с. и 10 Нм от мотора на общоприетото Ferrari 488.

 Снимка 341364
Източник:

Теглото на купето е 1280 кг - с 90 кг по-леко от нормалната версия на модела. Заради намаляването на масата структурата са употребявани променени композитни материали. И по-специално от въглерод са направени предния похлупак, покрива, броните, задния спойлер, а по този начин също и някои елементи на интериора, в това число предния панел. В допълнение на това, спортният модел употребява нов бодикит, с помощта на който ще бъдат усъвършенствани аеродинамичните характерности с 20%.

 Снимка 341363
Източник:

По-мощният мотор и пониженото тегло разрешават на супер купето 488 Pista да форсира от нула до " 100 " за 2,8 сек - с 0,2 сек по-бързо от 488 GTB.

Премиерата на Ferrari 488 Pista ще се състои при започване на март по време на автомобилното ревю в Женева. Цените на супер автомобила ще стартират от към 300 хиляди $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР