Японското правителство обмисля да освободи чужденците, които ще посетят в

...
Японското правителство обмисля да освободи чужденците, които ще посетят в
Коментари Харесай

На Олимпийски игри в Япония само с отрицателен тест за коронавирус

Японското държавно управление обмисля да освободи чужденците, които ще посетят в Токио през 2021 година, от нуждата да се подлагат на двуседмичната карантина , която сега е в действие за задгранични жители, написа БГНЕС, базирайки се на организация " Киодо ". В същото време, японските управляващи възнамеряват да вкарат за задграничните фенове на Олимпийските игри условие за негативен тест за ковид , изработен преди идването. Чужденците ще бъдат следени и от локалните управляващи.
Японското държавно управление осъзнава, че няма да може да ограничи използването на публичен превоз за гостите от чужбина и има намерение да анулира тази мярка, която е в действие сега. Допуска се опцията да откаже влизане на феновете от страни с неподходяща епидемиологична обстановка.
 Обещаха безвредни Олимпийски игри, макар пандемията Обещаха безвредни Олимпийски игри, макар пандемията
Губернаторът на Токио Юрико Койке даде обещание, че провеждането на Олимпийските игри в японската столица идващото лято ще бъде изцяло безоп...
Олимпийските игри в Токио трябваше да се проведат от 24.07.20 година Поради пандемията от ковид, надпреварата бе отсрочено за една година и ще се състои от 23.07.21 до 08.08.21 година През юни организационният комитет на игрите в Токио публично се разгласи за опростяване на формата на надпреварата през идната година. Предвижда се игрите да бъдат проведени въз основата на три съществени правилото: обезпечаване на безвредна среда, минимизиране на разноските и опростяване на формата на игрите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР