Японският производител на автомобили Suzuki и TIER IV, пионер в

...
Японският производител на автомобили Suzuki и TIER IV, пионер в
Коментари Харесай

Suzuki и TIER IV разработват автономно шофиране

Японският производител на коли Suzuki и TIER IV, пионер в софтуерните решения с отворен код и технологиите за самостоятелно шофиране, подписаха бизнес съюз. Целта на съдействието сред двете японски компании е да се форсира развиването и комерсиализацията на самостоятелното шофиране и да се подобрят решенията за районна подвижност.

Чрез съчетание на софтуерните платформи на TIER IV с индустриалния опит на Suzuki, основан на правилото на произвеждане " Sho-Sho-Kei-Tan-Bi " ( " по-малък, по-малък, по-лек, по-къс и хубав " ), партньорството има за цел да реализира това, да основават нови услуги за подвижност, задействани от технологии за самостоятелно шофиране.

TIER IV е профилиран в създаването на програмен продукт с отворен код и с Autoware подтиква развиването на технологии за самостоятелно шофиране в цялата промишленост. С Autoware TIER IV предлага мащабируеми софтуерни платформи и многообразие от решения в съдействие с световна мрежа от сътрудници за прогрес във възприемането на интелигентни транспортни средства.

Suzuki е пионер в интелигентните услуги за подвижност, основани на технологията за самостоятелно шофиране. Фокусът е изключително върху районите, в които стандартният публичен превоз се употребява все по-рядко. Партньорите в съдействието желаят да работят за ускорение на развиването на сериозни технологии за самостоятелно шофиране за трансформиране на районни решения за подвижност, които дават отговор на потребностите на обособените хора и обществото като цяло.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР