Японският лекар Юма Мори откри неочаквани ползи от шоколада, съощи

...
Японският лекар Юма Мори откри неочаквани ползи от шоколада, съощи
Коментари Харесай

Японски лекар: Тази храна пази от инфаркт

Японският доктор Юма Мори откри непредвидени изгоди от шоколада, съощи онлайн изданието Diamond. Според терапевта тези, които обичат постоянно да употребяват този артикул, понижават риска от инфаркт. 

Черният шоколад съдържа доста потребни субстанции, по-специално флавоноли. Според лекаря, те задействат синтеза на азотен оксид вътре в кръвоносните съдове. От своя страна азотният оксид уголемява кръвоносните съдове и налягането понижава. Мори изясни, че доста хора отхвърлят шоколад, вярвайки, че продуктът предизвиква кариес.
За да намалите заболяванията вкъщи през зимата, направете това
Някои етерични масла чудесно се оправят с естественото лекуване на настинки или профилактика на грип и простудни болести. Те са полезн...

Междувременно експертът акцентира, че млечният шоколад в огромни количества в действителност е нездравословен. Японски терапевт предложи включването на орехи, бадеми и шам фъстък в диетата. Тези храни са изключително ефикасни за намаление на равнищата на неприятния холестерол, само че най-подходящото време за потреблението и в обедните и следобедните часове.

По-рано австралийската диетоложка Сара Ди Лоренцо назова няколко метода да отслабнете, без да се отказвате от алкохола. Според Ди Лоренцо е значимо да се разбере какъв брой калории има в другите алкохолни питиета. Най-опасни за фигурата са коктейлите и напитките, съдържащи сладки сиропи и сода. Например, лекарят поучава да се пие джин и сода, а не джин и тоник, защото в първия вид има единствено 83 килокалории, а във втория 183 килокалории.

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР