Японски учени изследваха възстановили се от пациенти, които са се

...
Японски учени изследваха възстановили се от пациенти, които са се
Коментари Харесай

Японски учени: COVID-19 причинява страдание месеци след оздравяването

Японски учени изследваха възстановили се от пациенти, които са се лекували в лечебни заведения. Една от последствията от болестта, породено от COVID-19 е загубата на коса, както и продължаващия месеци наред зной и чувство за уязвимост, откриха учени от Националния център за световно здраве и медицина в Токио, съобщи БГНЕС, цитирайки телевизионния канал NHK.
Проучването демонстрира, че измежду тези, които са били в болничното заведение с, 4 месеца след възобновяване, признаците на зной остават при 11% от хората, уязвимост изпитват 10%, нарушавания на обонянието и усета - 10%, мъчителна кашлица - 4%.
 Откриха нов метод, по който коронавирусът ни заразява Откриха нов метод, по който коронавирусът ни заразява
Новият ковид SARS-CoV-2 наподобява намира и различен път, по който да ни болести. Досега се смяташе, че той влиза в клетките ни през тъй наречените..
Нещо повече, два месеца след появяването на признаците на COVID-19, една четвърт от изписаните пациенти са почнали да се оплакват от косопад.
Учените означават, че сходни признаци се следят и при тези, които са били излекувани от Ебола, съобщи още организацията, цитирайки ТАСС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР