Японски метод за пречистване и изцеление на тялото Вие ще почувствате

...
Японски метод за пречистване и изцеление на тялото
Вие ще почувствате
Коментари Харесай

Японски метод за пречистване и изцеление на тялото

Японски способ за филтриране и излекуване на тялото

Вие ще почувствате резултатите след първото приложение!

В нашето тяло непрекъснато попадат бактерии и отрови с храната, напитките и въздуха. Ние сме обект на разнообразни фактори на замърсяване, тъй че нашата задача е ежедневна детоксикация на тялото, с цел да предотвратим съществени болести в бъдеще и за ускорение на лечебния развой при към този момент настъпило заболяване.

Японска технология за детоксикация
Има разнообразни способи за реализиране на цялостна детоксикация, само че сигурно най-хубавият от тях е вана за крайници и макар че може да наподобява необичайно, резултатите са в действителност невероятни, изключително в случай че тази техника се прави постоянно.

Повечето от нервите в тялото ни се намират по стъпалата на краката, което ги прави доста по-чувствителни, само че на собствен ред, те ни носят огромна изгода, тъй като ние можем да изкореним всяко заболяване, което ги засегне.

И това не са празни думи! Ефективността на този способ е потвърдена през вековете. Всичко гениално е просто.

1. Вани за крайници с минерали
В леген налейте гореща вода, толкоз, че краката ви да са изцяло покрити. След това прибавете 2 супени лъжици магнезиев сулфат (магнезий), 2 супени лъжици сода за самун, 2 супени лъжици морска сол, 2 супени лъжици ябълков оцет, етерично масло по ваш избор. Разбъркайте добре, до момента в който всяка съставна част се разтвори.

Отпуснете се и дръжте краката си в тази примес за 30 минути, с цел да бъде резултатът оптимален. Не се тормозете, в случай че след тази процедура почувствате уязвимост, това е част от процеса на детоксикация. Препоръчително е да увеличите приема на магнезий в ежедневната си диета.

Ако не разполагате с някоя от съставките, можете да извършите ваната без нея, само че успеваемостта ще бъде по-малка.

2. Вани с глина бентонит
Добавете половин чаша британска сол и етерично масло към вода, разбъркайте до разтваряне. В стъклен съд с малко вода, разбъркайте 3 супени лъжици бентонит глина и прибавете към водата.

Правете ваната в продължение на 25 минути дневно, тъй че равнището на магнезий в тялото ви да се усилва, а също по този начин да се усъвършенства усвояването и на други хранителни субстанции.

3. Вана с джинджифил и водороден пероксид
Добавете 5 супени лъжици водороден пероксид и 1 чаена лъжичка джинджифил на прахуляк към вода, разбъркайте и поставете краката си за половин час. Това средство подтиква възобновяване на клетките и тъканите и също по този начин почиства тялото от всички отрови и бактерии, които се намират в него.

Без значение кой от трите метода ще употребявате, просто го правете за един месец всеки ден, освен за детоксикация на организма, само че и да му помогнете да бъде в идеално положение и да укрепите имунната система.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР