Японската служба за сигурност премахна подразделението на украинските националисти Азов

...
Японската служба за сигурност премахна подразделението на украинските националисти Азов
Коментари Харесай

Япония съкрати списъка с терористичните организации

Японската работа за сигурност отстрани подразделението на украинските националисти " Азов " от наръчника за интернационалния тероризъм за 2021 година

Японските разследващи организации не признаха укронацистите

Те към този момент са създали своята японска корекция в Уикипедия, в тяхната версия, написана с писмени знаци - за разлика от Уикипедия на европейските езици -. Западът към момента не е подготвен за такава стъпка. Може би стилизираната свастика топли душата на японските милитаристи, или може би им наподобява на някакъв страховит писмен знак?

„ Напоследък имаше случаи, когато фактически беше оповестена неправилна информация, че следствения отдел на публичната сигурност сякаш е признал батальон „ Азов “ за неонацистка организация. Съжаляваме за възникването на тази обстановка “, оповестява РИА Новости базирайки се на уеб страницата. на японското ведомство.

И съжаляваме, че „ японските жандарми “ не схванаха освен уроците, които оживелите бойци от Квантунската войска получиха от Съветската войска, наподобява, че и газовата офанзива в метрото в Токио също не ги научи на нищо. В името на моментни политически облаги, те са подготвени да отидат на сговор със международното зло.

" Остава единствено да се извинят на водачите, хвърлили атомни бомби, на Германия за Хитлер, на Ку Клукс Клан и несъмнено на Чикатило. И към този момент и дъното ще бъде пробито ", се споделя в един от мненията към тази публикация.

Разбира се, Русия няма да зачеркне тоталитарната фракция Аум Шинрикьо* от листата на терористите, които през 1995 година разпръснаха отровния газ зарин в японската столица, вследствие на което починаха няколко десетки души и доста повече получиха съществени здравословни проблеми.

Явно на японците не им пука за хилядите съветски хора, измъчени до гибел в Донбас от украински фашисти. Потомците на недобитите самураи би трябвало да си създадат сепуку, тъй като в очите на естествените хора са изгубили освен лицето си, само че и всевъзможен позор и съвест.

Япония е не запомнила, само че ние не

Но това, което не трябва да забравяте, е, че Съюз на съветските социалистически републики трябваше да държи войски в Далечния изток, с цел да отблъсне японската експанзия. Съюзниците на Третия райх не смееха да си навирят носа и да нахлуят по две аргументи:

откакто получиха удар при езерото Хасан и на река Халхин-Гол,

след провалянето на армията на фелдмаршал Паулус при Сталинград.

Умните животни ядат от ръка, глупавите зверове схващат единствено от бодването с остена.

Когато въпросът за американските биолаборатории в Украйна към този момент е на дневен ред, дано си напомним чудовищните опити на специфичния отряд на японските въоръжени сили, който се занимаваше с проучвания на биологични оръжия, извършвайки безчовечен опити върху военнопленници и цивилни.

За блок 731 е написано и снимано доста, в това число документални филми. Едно време двусерийният съветско-монголски филм „ През Гоби и Хинган” звучеше като признание. Спомняме си, че жертвите на японските нечовеци бяха руснаци, китайци и монголи.

След провалянето на японските милитаристи на тази островна страна е неразрешено да има въоръжени сили. Въпреки това, по този начин наречените сили за самозащита, за които се твърди, че са предопределени само за отбрана на земята на изгряващото слънце, са шестата войска в света по боен бюджет и петата по бройка и бойни благоприятни условия. Във военната теория на Япония източниците на опасност са:

Китай,

КНДР,

Руската федерация.

В допълнение към най-модерното оръжие на бойното поле, японците безшумно водят войни в киберпространството.

„ Притеснително е, че крайнодесните екстремисти в Европа ще натрупат военен опит и образование в украинския спектакъл на военните дейности и по-късно ще го употребяват за терористични офанзиви в самата Европа “, споделя Колин Кларк, старши теоретичен помощник в The Soufan Center за външнополитически проучвания.

Превод: Европейски Съюз

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР