Японската компания Japan Display Inc (JDI) официално представи своя нов,

...
Японската компания Japan Display Inc (JDI) официално представи своя нов,
Коментари Харесай

JDI представи екранен скенер за пръстови отпечатъци

Японската компания Japan Display Inc (JDI) публично показа своя нов, вграден в екрана скенер за пръстови отпечатъци, който съществено се разграничава от решението на Synaptics.
Това е първият в света дактилоскопичен модул, употребяващ капацитивна технология, подложката на който е от стъкло. Очаква се новата разработка на екранния колос всеобщо да бъде употребена в смарт телефоните, таблетите, смарт часовниците, охранителните системи и така нататък



В новия скенер за пръстови отпечатъци на JDI се употребява фирмената технология Pixel Eyes , която бе усъвършенствана до второ потомство. Новата технология се употребява за основаването на капацитивен пласт в екранната матрица, който се употребява за разпознаването на папиларните линии. При датчика на Synaptics имаме обособен дребен модул, който се интегрира под горното покритие на матрицата, а японското решение дава опция да се употребява цялата повърхнина на екрана.



С други думи, продуктът на JDI е доста по-перспективен от решението на Synaptics. Японската технология ще почне да се употребява в матриците на екраните още през месец март 2019 година в екраните на смарт телефоните от последващо потомство. Тази технология може да промени целия пазар на смарт телефони, които ще станата още по-надеждни и по-удобни за потребление.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР