Япония: Пиян пътник ухапа стюардеса. Полет от японската ANA до

...
Япония: Пиян пътник ухапа стюардеса. Полет от японската ANA до
Коментари Харесай

Япония: Пиян пътник ухапа стюардеса

Япония: Пиян пасажер ухапа стюардеса. Полет от японската ANA до Съединени американски щати беше заставен да се върне и да кацне в Токио, откакто пийнал пасажер ухапа стюардеса, заяви през днешния ден компанията.

Пътникът, за който медиите оповестяват, че е 55-годишен американец, е ухапал ръката на член на екипажа, наранявайки го леко, до момента в който е бил „ изцяло пийнал “, сподели представител на All Nippon Airways пред AFP.

Инцидентът принуди водачите на самолета, който имаше 159 души на борда, да създадат противоположен завой над Тихия океан, с цел да кацнат на летище Ханеда в японската столица, където пасажерът се съобщи на полицията, съгласно АНА.

Според японската мрежа TBS пасажерът, който е бил задържан по-късно, е споделил на полицията, че „ не си спомня “ държанието си. В обществените медии мнозина съпоставиха този епизод с „ началото на филм за зомбита “.

Други се оплакват от неволите на японската авиация до момента тази година

– с четири други случая, които направиха заглавия за малко повече от две седмици.

Най-сериозният беше съвсем пагубен конфликт в Ханеда сред аероплан на Japan Airlines и по-малък аероплан на бреговата защита на 2 януари. Всичките 379 души на борда на JAL Airbus избягаха тъкмо преди самолетът да бъде обзет от пламъци. Петима от шестимата души в по-малкия аероплан, който помагаше в избавителна интервенция след огромно земетресение в централна Япония, починаха.

Съобщава се, че различен полет на ANA е трябвало да се върне в събота, откакто е открита цепнатина в прозореца на пилотската кабина на Boeing 737-800.

 

Източник: AFP, The Japan Times / Превод:

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР