Японец прелетя хиляди километри, за да дойде в Ивайловград. Той

...
Японец прелетя хиляди километри, за да дойде в Ивайловград. Той
Коментари Харесай

Японец се влюби в Ивайловград

Японец прелетя хиляди километри, с цел да пристигна в Ивайловград. Той напусна дома си в Токио, с цел да прегледа българските забележителности, измежду които Паскалевата къща и Вила Армира.

Японецът самичък провел пътуването си до Ивайловград, впечатлен от красивата природа, описаха за Novini.bg от Туристическия център. Проучил и опцията да си закупи къща в града. Ивайловград се радва на вниманието на чужденци от дълго време. Англичани, германци и поляци идват в региона всяка година. Жители на Острова са си създали бизнес със земеделие край Ивайловград, а немец е избрал за собствен дом село Одринци.

Освен успокоение и красива природа, в региона на Ивайловград има и забележителности, които имат капацитет за развиване. Сред тях е и българската средновековна цитадела Лютица от 9-18 в., известна още като Мраморният град или Цитаделата на Калоян. Дупката пък е предпазена околност, ситуирана в землището на Ивайловград.

"Ивайловград има упоритост да се трансформира в една от огромните туристически точки в България ", означиха от Информационния център.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР