Януари е най-евтиният месец за нов имот под наем -

...
Януари е най-евтиният месец за нов имот под наем -
Коментари Харесай

Наемателите биха могли да спестят до £1300 от разходите за жилище, ако се преместят през този месец

Януари е най-евтиният месец за нов парцел чартърен - тъй че може да помислите за пренасяне в този момент, а не по-късно.

Според разбор на междинните наемни цени през последните четири години от 2020 година до 2023 година е открито, че наемателите, които се местят през януари, заплащат доста по-малко месечен наем, което им дава евентуални спестявания до 9% - или £1300 годишно.

Анализът, осъществен от Goodlord, сподели, че най-ниските наеми се следят директно след Коледа, през януари и февруари. Най-високите разноски нормално се откриват в края на лятото и началото на есента, защото напорът от квартири за студенти покачва цените, изключително в огромните градове.

През 2023 година междинната цена на парцел чартърен в Англия е била £1185 на месец. Въпреки това наемателите, които се реалокираха в новите си домове през януари 2023 година, плащаха приблизително единствено £1076 на парцел на месец - с 9% по-ниско от междинните годишни стойности. Това щеше да спести на хамалите през януари £1308 в течение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР